Bijles

Lesgeven is iets wat ik van jongs af aan al wenste en deed. Als leerkracht basisonderwijs heb ik in allerlei situaties, op diverse scholen en in alle groepen ervaringen opgedaan. Als moeder van 3 dochters gaf ik vertrouwen en kreeg ik wijze lessen van hen. Na een burn-out ben ik mijn eigen unieke wijze van leren gaan ontdekken die mij terugbracht in mijn kracht: intuïtief, creatief en heel natuurlijk van binnenuit mijn impulsen volgen en zodoende mijn talenten vinden en ontwikkelen. Vanuit kwetsbaarheid naar kracht. Ik ontdekte zelf het belang om te vertrouwen op de kracht van binnenuit. Vanuit je diepste kern en talent leer je op zijn best. Ik heb ontdekt, dat er veel meer mogelijk is dan wat ik ooit gedacht had te kunnen doen en bereiken.

Mijn slogan: Leren van binnenuit, je kunt het!

Mijn rol en werkwijze: Jou vertrouwen en begeleiden in het natuurlijke leerproces, meekijken en voelen. Aanreiken wat nodig is. Ik vind het belangrijk om jou te ondersteunen in je unieke en eigen wijze van leren. De uitdagingen waar je tegen aanloopt, kun je gebruiken om je kwaliteiten en kracht te (her)vinden en te ontwikkelen. Het is maatwerk, waarbij het proces, de natuurlijk weg van het leren in alle eigenheid zijn gang mag gaan. Op deze manier ga je zelf oplossingen vinden, zelfvertrouwen opbouwen en vervolgens doelen overstijgen.

Wat brengt het jou?

  • Leren met plezier.
  • Samen leren, genieten en groeien.
  • Zelfvertrouwen
  • Je leert de uitdagingen in het leren, waar je tegen aan loopt, op eigen wijze op te lossen.
  • Zelfkennis

In samenwerking met onderwijsbureau Semko gaf ik jarenlang kinderen in het basisonderwijs bijles en individuele begeleiding.