Referenties

DNA-sessie

Sita vroeg mij of ik haar DNA-sessie wilde komen ervaren. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Zittend voor de mooie opstelling van stenen, houten beelden en kleden kon ik de energie die er vanuit ging al waarnemen. Met mijn ogen gesloten en een open mind liet ik het proces zijn gang gaan. 

Het liet mij zien hoe generaties mannen in mijn voorouderlijke lijnen hun verdriet nooit hadden mogen uiten. Het liet mij zien hoe dat verdriet en het niet uiten ervan opgeslagen was in ons familie DNA. Het liet mij fysiek de beklemming in mijn keel voelen. Door het verdriet van al die mannen door mij heen te laten stromen naar de kosmos en de aarde ontspande mijn keel zich. Ik merkte de ontspanning bij de mannen.  Daarna nam ik waar dat er allerlei beperkende gedachten als “ik mag niet huilen, ik moet altijd sterk” zijn etc. in mijn bewustzijn kwamen en uit mijn systeem verdwenen. Opgelucht en dankbaar doe ik na een lang, intensief en opmerkelijk proces mijn ogen weer open. 

Mooi is het hoe Sita in staat is om de energie voor een bepaald proces, of een bepaalde ervaring, te verwerken in haar handwerken en de opstellingen die ze voor een bepaalde situatie maakt. Dank je Sita!                Margreet van Bork

Lieve Sita,

Met al mijn hartzeer zat ik bij het pad wat jij had uitgelegd om ruimte te maken voor bevrijding van banden en knellend DNA. Vernieuwing. Met mijn ogen gericht op de engel aan het einde en de mooie houten spiralen, voelde ik mij heerlijk warm worden. Mijn hele hartgebied, voor en achter, werd warm en geheeld. Het bleek eruit te zien als een enorme zuil van licht en zo voelde het ook. Ruimte voor mijn ziel, mijn eigenheid, mijn licht. Het was bijzonder helend.

Dankjewel.                                   YvonneKiowa

Zielsintegratie-sessie 

In die periode was ik nog heel druk van het heen en weer vliegen letterlijk en sprong ook heel enthousiast op deze, gehaakte, weg. Het maakte me duidelijk hoeveel moeite ik eigenlijk had om hier op aarde werkelijk te Zijn. Te aarden. Mijn geboorte is ook heel snel gegaan en ik ben een ram van sterrenbeeld… Hoe spannend het was om naar de aarde te gaan, heb ik mogen ervaren.

Ik kreeg goede vragen van Sita om meer te zakken in de ervaring. Al met al, beide ervaringen(sessies) zijn een ondersteuning bij het proces waar ik mee bezig ben: mijn ziel helemaal laten incarneren op aarde. Het is zeer waardevol wat je hebt gemaakt en geeft.
Hartegroet,                                      YvonneKiowa

Groepswerk

  • Een prachtige mantramiddag met kristallen en waterheling meditatie!

Samen  mantra zingen met ondersteuning van Sita haar kristallen en een diepe waterheling- meditatie die tot diepe verbondenheid en voelen van eigen kracht heeft geleid. Wat een kostbare middag, dit is niet in geld uit te drukken, dit is ONBETAALBAAR!

  • Transformatiecirkel

Sita voelt zich verantwoordelijk voor de groepsenergie, ze geeft aandacht, ze heeft geen oordeel, ze werkt inspirerend en ze brengt bewustzijn. P.L.

 Sinds een jaar ga ik naar de bijeenkomsten van de Transformatiecirkel o.l.v. Sita Bosgra. De Transformatiecirkel is een (hooggevoelige) vrouwengroep die werkt aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Door de manier waarop Sita de groep begeleidt, kom ik steeds dichter bij mezelf. Ik krijg steeds meer inzicht in mezelf en mijn plekje in het geheel, hier op aarde, in de kosmos. Het werkt helend. Het is fijn om met gelijkgestemden gevoelens en inzichten te delen. Dat maakt het leven lichter voor mij. Het is het feest der herkenning. S.B. 

  • Transformatiecirkel en kristalhelingen

April 2016.   Ik ken Sita als een liefdevol persoon met een uitgesproken mening. Sita kan zich goed inleven in anderen en heeft daarbij een sterk luisterend oor. Zij is in staat om op uitstekende wijze een groep te leiden, waarbij zij de tijd goed weet te bewaken en de aandacht/tijd per persoon goed kan verdelen. Jo-An Mous, St. Nicolaasga

Individuele begeleiding

Kleur, zachte kracht, bij Sita ben je altijd welkom, P.M.

Het was mooi, bijzonder en zeer invoelend hoe Sita mij in verschillende situaties wist te ondersteunen. H.B.

Dankjewel, wat je mij teruggeeft. Jij geeft woorden aan wat ik innerlijk voel. Je brengt mij daarmee helderheid en inzicht in wie ik ben. Het geeft me erkenning en besef/bewustzijn over wat er in mij is en waar ik nog geen woorden voor had. Zeer waardevol voor mij. M.C.

Creatieve workshop

  • November 2012, creatieve groepsactiviteit met 6 vrouwen met als doel oude gevoeligheden om te vormen naar iets nieuws.

Ik was met een vooropgezet plan gekomen en had zelf materialen meegenomen. Na een inleiding en uitleg wat er zoal te zien was, begonnen we in stilte aan een werkstuk. Sita ging op afstand met haar eigen werk bezig, maar had ondertussen alle voelsprieten uitstaan om het proces waar te nemen. Tijdens de lunch bespraken we wat we zoal hadden ervaren. Het plan wat ik me voorgenomen had uit te voeren wilde niet vlotten. Sita schetste een beeld uit een heel ver verleden wat getriggerd werd.(waarneming in zielsverleden) Dat deed mij besluiten om ‘t plan af te blazen en toen kon ik een vrij werkstuk maken, wat helemaal goed voelde. Integer, een warme sfeer om te werken, naar mogelijkheden zoeken, gelijkwaardigheid. Dit zijn zo een paar kwalificaties die van toepassing zijn. K.H.

Healing

  • Energetisch behandelen op een massagetafel of zittend op een stoel

Je hebt mij niet zo vaak behandeld, maar vorig jaar toen ik rugklachten had, heb je mij een keer of 5 behandeld. Ik had toen  veel last en had zelfs zorgen, dat onze geplande vakantie met een busreis niet door kon gaan. Gelukkig hadden die behandelingen een zodanig resultaat, dat mijn rugpijn nagenoeg geheel verdween en onze vakantie zonder problemen door kon gaan. Overigens kan ik nog vermelden, dat je zo’n 10 jaar geleden ook met enige reiki behandelingen er aan meegewerkt heb, dat ik zeer vlot genezen ben van een verwonding aan mijn voorhoofd, waar 15 hechtingen moesten worden aangebracht. De huisarts en meerderen in mijn omgeving stonden toen versteld hoe snel die verwonding genezen was. Dat had ik mede aan jou te danken. Overigens hebben wij de afgelopen jaren veel gesprekken gevoerd over de vormen van healing waarmee jij bezig bent. Dat heeft mij er wel van overtuigd, dat dit voor jou een soort roeping is.  Marten

Meerdere malen heb ik een behandeling gehad n.a.v. een lichamelijke klacht. De gesprekken daarbij maakten dat oude onverwerkte emoties nog een plek konden krijgen en er meer rust in mijzelf kwam. Het deed me goed erover te praten. De behandeling zelf gaf me een heel ontspannen gevoel en rust in mij. Ik kon er heerlijk op slapen. T.B.-v.D.

Frequentie-handwerk

  • Een stukje geschreven n.a.v. de mooie poncho voor Dani.

Lieve Sita,

Ik voel me dankbaar dat je zo’n mooi en energie-rijke poncho voor mijn zoontje hebt gebreid. Ik vind het geweldig dat je helemaal “jouw ding” doet. Zo uniek! En daar zit zo’n kracht in. En zo mooi dat je de informatie die je tijdens het brei-proces door kreeg voor ons hebt opgeschreven.
Zelf voelde ik een diepe rust bij het vasthouden van zijn poncho.
Na de 1e nacht dat mijn zoontje er op gelegen heeft (omdat de poncho nog iets te groot was om aan te hebben) heeft hij een dag heel veel gehuild. De dagen daar voor was hij niet helemaal happy en na die dag huilen leek hij weer beter in zijn vel te zitten.
Lieve Sita, dankjewel!

Veel liefs, Mischa 

  • Een referentie op LinkedIn.

Sita heeft voor mij haar creatieve talent gebruikt om een prachtig, erg persoonlijke deken te breien. Mijn persoonlijke eigenschappen en talenten heeft zij hierin verwerkt, en het eindresultaat is heel erg mooi geworden! De uitleg die zij bij haar creatieve werk geeft is persoonlijk en inspirerend. Bedankt! 9 maart 2012, Jeske Krens was een klant van Sita Bosgra 

  • Een frequentiekleedje op bestelling met reading van het energieveld

Sita, een vrouw met een warme uitstraling, luisterend oor en vooral invoelend! Het maken van een frequentiekleedje voor mij was de eerste kennismaking en die is zeer passend en goed verlopen. Ik kreeg een extra duwtje in mijn rug om zo nog meer naar mijn hart te luisteren. Inmiddels hoort het kleedje helemaal bij mij en heb ik de stappen gezet op mijn nieuwe weg. Dankjewel Sita voor je geduld en je open hart! H.B.

Semko

  • Een moeder van een bijles-leerling schreef:

Lieve Sita,

Wat waardeer ik jouw inbreng. Jij bent iemand met een groot inleef/invoelingsvermogen. 

Jij ziet het kind en laat een kind zijn wie hij werkelijk is.

Doordat een kind zich zelf mag zijn, dwars door alle weerstanden heen, ontdekt deze ook zo

zijn eigen kracht en talent……..het opent nieuwe wegen en geeft inzicht.

ZIJN ZOALS JE BENT

Bedankt voor de fijne tijd, liefde en geduld!

Lieve groet van Maryanne 

  • Van Meindert Tjerkstra, de directeur van onderwijsbureau Semko, maart 2016

Sita is enthousiast en authentiek. Een combinatie die vrij normaal lijkt, maar in de praktijk kom ik het niet heel erg vaak tegen in ons netwerk. Sita brengt iets in wat niet gangbaar is. Ze gebruikt andere woorden om iets uit te leggen en heeft een eigen kijk op onderwijs. Toch kan ze ook schakelen en kan ze direct aansluiten bij wat er daadwerkelijk in de realiteit speelt. Ze is een gevoelsmens, die de harde kant van het leven heeft gezien. Dat zorgt ervoor dat ze als docent op een prachtige manier uit de hoek kan komen.

Sita is punctueel en doet wat ze zegt. Ze is een aanwinst voor het werk en ik ben dan ook blij dat ze erbij hoort. Zoals elk mens heeft Sita leerpunten. In haar geval is het zaak om het enthousiasme en passie niet te hoog te laten opkomen. Ze kan zich verliezen in een casus. Dit leerpunt is tevens een talentpunt. Door het enthousiasme en de passie voelen mensen zich gehoord. Het is aan Sita zelf hoeveel ze wil geven en wat haar grenzen zijn.

Wanneer Sita meer ervaring heeft zal ik haar zeker inzetten om andere docenten te helpen. Sita is in dit opzicht een echte juf die graag uitlegt en vertelt. Ik voorzie een fijne toekomst tussen Sita en Onderwijsbureau Semko.