Individueel begeleidingstraject

Als je de behoefte hebt aan een traject van individuele begeleiding, dan kun je bij mij terecht. Als je op zoek bent naar helderheid in en over jezelf, je innerlijke wereld, je oorspronkelijke en authentieke kracht, talenten en waarheid, je eigen manier van zijn en leren, dan kan ik mogelijk iets voor je betekenen. Met mijn achtergrond als leerkracht, mijn waarnemingen als heldere waarnemer en mijn bewuste aandacht ben ik aanwezig en dienstbaar aan jouw hulpvraag. Mijn werkwijze is gericht op een gelijkwaardige ontmoeting, waarin een ieder in zijn/haar eigen kracht aanwezig is en verantwoordelijkheid neemt voor haar/zijn eigen leven.

Een groeiproces of innerlijke reis begint met het nemen van een besluit en het zetten van een eerste stap, daarna volgt de rest vanzelf. Ik loop graag een stukje met je mee.

Er kan een periode, groei, intentie of proces worden afgesproken als maatwerk, zoals jij wenst te ontvangen als begeleiding. Binnen mijn mogelijkheden en vanuit authentieke aanwezigheid ben ik er voor jou.

Je kunt er ook voor kiezen om individueel een door mij ontwikkeld groeitraject te volgen uit de serie op weg naar innerlijk meesterschap. Dat traject heet “De ontwikkeling van het zelf”, waarin je bewuster contact met je oorspronkelijke zelf gaat maken. Meer informatie over de inhoud vind je hier.

Je kunt vrijblijvend langskomen of bellen voor een kennismaking en/of het bespreken van de mogelijkheden. Dan kunnen we samen onderzoeken en ontdekken of er iets ontstaan kan, waarin we ons beiden kunnen vinden. Ik sta open voor iets nieuws wat aan het licht wenst te komen.