Transformatiecirkel

De transformatiecirkel is een plek van ontmoeting, waar we vanuit heelheid een verandering, transformatie of wedergeboorte in onszelf kunnen ervaren. Het is een plek waar alles kan en mag en niets hoeft. Doordat we onze aandacht van buiten naar binnen richten, kom je uiteindelijk bij de stille plek, bron in jezelf, terecht.

Hoe werkt het?

Vanuit afstemming dient zich een thema aan. Dit wordt via de mail bekend gemaakt. Hieromheen krijgt de bijeenkomst vorm in bijv. oefeningen, ademen, delen, ervaren, voelen, informatie uitwisselen, bewustwording, lachen, beweging, aanraking, verbinding, waarnemen, rust, contact, energie, luisteren, steun, inspiratie en nog veel meer. Een energieveld met kristallen en frequenties wijst ons de weg.

Uitgangspunten

We zijn al heel. Alles is er al. Er zijn delen waar we ons niet (meer) van bewust zijn. In deze groep is het mogelijk om door openheid, verbinding, ervaring en ontmoeting ons bewust te worden van wie we ten diepste zijn. Steeds meer ZIJN WIE JE BENT en heelheid ervaren.

Meerderen laten weten hoe waardevol het is en wat het brengt om te mogen zijn wie je bent:

 “Ik realiseer me steeds beter dat dát vooral is wat we daar met elkaar delen: ervaringen, voelen, openstaan, ontvangen, verbinding, inspiratie en nog veel meer. Het gaat niet om kennis, resultaat of moeten, maar om ZIJN en ERVAREN wat er te ervaren is. Wat een heerlijke vorm, zo voelbaar!”

Elke eerste woensdagmorgen van de maand komen we bijeen. Er is een vaste kerngroep en een aantal wisselende deelnemers. Je kunt je per keer aanmelden.