Wie ben ik?

Ik ben Sita Bosgra.

Door de tijd heen ben ik me bewust geworden dat ik een ziel ben die een menselijke ervaring opdoet. Dat te weten en te voelen heeft mijn wereldbeeld en levensvisie veranderd. Het leverde steeds nieuwe en andere ervaringen op, samen met nieuwe inzichten.

Op 7 februari 1964 kwam ik ter wereld in een warm gezin. Een gezin met veel saamhorigheidsgevoel. Veel samen spelletjes spelen, genieten van de natuur en creatief bezig zijn. Ik was als kind altijd een goede en brave leerling. Al jong leerde ik omgaan met veranderingen en aan te passen door regelmatig te verhuizen. In die rol en omstandigheden leerde ik praktisch functioneren op een door de buitenwereld gewenste manier. Daarmee verdween steeds meer mijn eigenheid. Voldoen aan de verwachtingen was belangrijker dan het blijven bij mezelf.

Gaandeweg is dat veranderd. Rond 1999 begon ik met bewustzijnsontwikkeling. Op vele manieren herontdekte ik mijzelf. Ik werd me bewust van mijn hoogsensitiviteit en gevoelswereld. Het was alsof ik eindelijk thuis kwam. Aangeleerde patronen en gedrag veranderden in echtheid. Ik werd steeds meer mijzelf. Stukje bij beetje besefte ik hoe ik gericht was geweest op anderen. Na een overspannenheid, burn-out, scheiding en zelfontwikkeling kwam ikzelf eindelijk tevoorschijn.

“Dankjewel dat ik me mijn heelheid herinner”

Ik heb ervaringen opgedaan als kind, als dochter en als leerling. Als leerkracht, als moeder van drie dochters en als vrijwilliger in jeugdwerk leerde ik anderen aansturen en begeleiden. Als healer, intuïtief begeleider en creatief vormgever leerde ik de onzichtbare en zichtbare wereld met elkaar te verbinden. Verschillende omstandigheden hebben geleid tot verschillende inzichten en nieuwe ervaringen. Deze hebben mij geholpen om mijn talenten te ontwikkelen en mezelf of eigenlijk de verbinding met mijn ware zelf terug te vinden.

Mijn talenten zijn creatie, intuïtie, waarnemen, verbinding maken,  afstemmen, helder voelen, helder weten, reizen in dimensies en uitstraling. Deze talenten komen samen in creatieve vormgeving, waarbij ik waarnemingen en energie vertaal in een concrete vorm.