Over Oersprank

Oersprank staat voor ‘oorspronkelijkheid’, ‘energie’ en ‘creatie’. Daarmee is het een initiatief om zowel mezelf als anderen te inspireren en te begeleiden. In creatie en bewustzijn. Met als uitgangspunt ‘Alles is er al’. Je hoeft het alleen maar te ontvangen of je te herinneren en het ontvouwt zich vanzelf. Op die manier ontstaat iets origineels. Het begint vanuit de bron of het ‘niets’ en vervolgens laat je de energie stromen. Stap voor stap ontvouwt zich iets moois tot een concrete vorm.

Dit schilderij is op deze wijze ontstaan met als naam Oersprank.

Mijn missie is ‘mensen herinneren aan hun heelheid’. Ik begeleid mensen graag op de reizen over hun levenspad op weg naar innerlijk meesterschap. Daarbij gaat het om overgave en ontvankelijkheid, maar ook om daadkracht. Creativiteit is een concrete vorm waarin dit proces tot uiting komt.

Het logo met een ‘ankh in de zon’ symboliseert waar Oersprank voor staat. Ben je benieuwd naar de achterliggende gedachtes? Graag deel ik die met je. Ook kan ik je meer vertellen over mijn levensvisie en hoe ik daartoe ben gekomen.