Het ontstaan van ‘Oersprank’

In 2005 begon het creatieproces van Oersprank.

Stap voor stap werd mij duidelijk dat vanuit mijzelf, ‘iets’ zich in de vorm wilde manifesteren. Deze vorm werd Oersprank.  Het ontstaan van Oersprank voelt als een samenspel van intuïtie en intentie. Vanuit de leegte voel ik een impuls. Ik zet een intentie in en er ontstaat een beweging. Hier vloeit een ervaring uit voort en het begint opnieuw.

Het heeft mij gebracht in een stroom van bewustwording en herontdekken en herinneren van wie ik ben. Een wedergeboorte tot scheppend mens op aarde. Dwars door al mijn blokkades en dualiteitervaringen heen. Een heftig proces. Mijn grootste struikelblok? Liefde, respect, vertrouwen, waardering  en geloof voor en in mezelf.

Het oorspronkelijke idee voor een eigen bedrijf heeft zich van doelgericht plan ontwikkeld naar het zich laten ontvouwen wat er is. De naam en het logo vormden zich, meerdere pogingen voor een officiële bedrijfsstart strandden. Oersprank bleef in dit alles een initiatief om te delen. Vanuit dit idee vormde de website zich. Tientallen “energie” creaties werden in de vorm gebracht. Het fundament groeide door. Via individuele begeleiding en workshopbegeleiding deed ik vele ervaringen op. Na 11 jaar groeien en inzet was het moment daar.

In 2016 werd Oersprank officieel ingeschreven als bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Dankbaar en ondersteund door Bureau Zelfstandigen Friesland kon ik starten en verder ontwikkelen.

Oersprank voelt voor mij als een mooie, wonderbaarlijke creatie die nog steeds in beweging is.