Agenda

HANDWERKLES: Creatief leren handwerken

Zou je graag met je handen bezig willen zijn en je creativiteit op het gebied van handwerken (her)ontdekken en/of ont-wikkelen? Heb je even iemand nodig om je hierin te begeleiden en ondersteunen of op weg te helpen? Dat kan bij Oersprank. Wist je trouwens dat handwerken je heel dicht bij jezelf kan brengen en zelfs meditatief kan worden ingezet? 

Creatieve ruimte & open HANDWERKLES, individueel of in groepsverband, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Lees hier meer. Of geef je op voor een cirkel van creatie(zie hieronder)

Transformatiecirkel

De data voor het seizoen 2021/2022 zijn woensdag 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december in 2021 en op 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni en 6 juli in 2022 vanaf half 10 tot ongeveer 12 uur.

Het thema wordt via de mail bekend gemaakt, je kunt je voor deze maandelijkse informatiemails aanmelden. De bijdrage is 15 euro per keer of 150 euro per seizoen(1 keer gratis). Als je wenst te komen, kun je je opgeven t/m de maandag ervoor.

Groeitraject “De ontwikkeling van het zelf”

Er start een nieuwe groep voor het groeitraject “De ontwikkeling van het zelf” als genoeg mensen zich opgegeven hebben. Ben jij toe aan innerlijke groei? Wens je dieper contact met en in je zelf te maken? Uit je hoofd, in het voelen te ervaren? Dan is dit iets voor jou.
Ervarend leren en ontdekken wie jij oorspronkelijk bent. O.a een training in waarneming, onderscheidingsvermogen en intuïtieve vaardigheden. Het ondersteunt je om je individueel bewustzijn ontwikkelen. Ik heb er zin in. Doe je mee?

Mocht je voelen dat je wordt geraakt door deze informatie, dan kun je vrijblijvend een afspraak maken om af te stemmen op elkaar, nader kennis te maken, alvast iets te ervaren in mijn manier van werken en eventuele vragen te stellen.

In overleg met de groepsleden worden de trajectdata vastgelegd. Het is ook mogelijk om individueel dit traject te doen. Voor meer informatie omtrent de inhoud klik op deze link. Na dit traject is een vervolg of verdieping mogelijk.

Groeitraject “De ontwikkeling van je multidimensionale herinneringen”

Dit is een (vervolg) verdiepingsgroep waarin trainen en oefenen van voelend waarnemen, andere intuïtieve vermogens en samen ervaren voorop staat. Met elkaar ontdekken, delen en overgeven aan het proces om je oorspronkelijke vermogens terug te vinden en in te zetten. Transparant durven zijn, openstaan, verbinden en elkaar vertrouwen om onze innerlijke wereld dieper te leren kennen en te delen met elkaar.

Een oorspronkelijke  en authentieke ont-wikkelingsweg volgen, die in het hier en nu ontstaat in afstemming op elkaar en wat er nu aan energie leeft in een ieder. Wat wenst je innerlijke bron via jouw persoonlijkheid aan het licht brengen? Welke onbewuste delen mogen teruggevonden worden, hoe kun je je gevoel weer echt en puur ervaren? Hoe luister je meer naar je innerlijke stem of signalen?

Elke derde woensdag van de maand voor de groep, die nu loopt. De algemene informatie over de groeitrajecten vind je hier

Cirkels van Creatie

Samen lekker creatief bezig zijn. Ieder op eigen initiatief en op eigen wijze. Al ervarend, spelend en lerend in wat is en langskomt. Elkaar inspireren, ondersteunen en bekrachtigen, zoals het ontstaat. Je kunt je eigen materialen meenemen of tegen vergoeding gebruik maken van wat hier aanwezig is.

Wie ben jij en wat wordt je je bewust als je creatief bezig bent om dit in de vorm te brengen? Wat vertelt dit project over jou? Wat maakt zich kenbaar en zichtbaar terwijl je creatieve stroom een weg vindt in de fysieke werkelijkheid? In groepsverband krijg je een prachtige uitwisseling van samen delen, bewust worden en ervaren. Je kunt zowel beginnend als ervarend handwerker of kunstenaar zijn om mee te doen. Je bepaalt zelf je technieken, vormen en materialen, die je gaat gebruiken.

Praktische info: Elke tweede woensdag van de maand: 13 oktober, 10 november, 8 december, 12 januari, 9 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni en 13 juli. Van half 10 tot half 5. Voor een creatieve dag vraag ik van jou een bijdrage van 44 euro. Je krijgt hiervoor koffie, thee, soep, versnaperingen en een dag inspiratie en begeleiding om bezig te zijn aan jouw creatie. Opgave kan t/m de maandag ervoor.